هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
پایان نامه تناوب زراعی و بررسی سیستم لی فارمینگ در زمین های کشاورزی
۱۸,۰۰۰ تومان
فهرست مطالب : دارد فهرست اشکال : دارد
توضیحات
پایان نامه تناوب زراعی و بررسی سیستم لی فارمینگ
پایان نامه رشته زارعت
فهرست مطالب : دارد
فرمت : ورد (word)
فهرست اشکال : دارد
تناوب زراعی چیست ؟
رعایت تناوب زراعی یکی از موثر ترین راههای سالم سازی زراعی است . کشت مستمر و پی در پی گیاه در یک قطعه زمین باعث افزایش حشرات , کنه ها , نماتد ها و علف های هرزی که روی آن گیاه رشد و نمو می کنند شده و خسارات زیادی به بار می آورند . هر خانواده گیاهی , آفات مخصوصی دارد که معمولا قادر نیست به جنسها و گونه های گیاهی دیگر ضرر بزند . در زراعت های پشت سرهم , عملیات مبازه همه ساله چندین بار تکرار می شود که ادامه و تکرار آنها علاوه بر آلوده کردن محیط زیست و کاهش نسبی حاصل خیزی خاک اکثرا سبب پیدایش گروه های مقاوم در حشره کنه ها می شود . اگر تناوب زراعی رعایت شود , تا حدزیادی آسیب رسانی آفت ها و عوامل بیماری زا , کاهش پیدا خواهد کرد . در واقع تناوب کشت در کاهش جمعیت حشرات , بیماری ها و نماتد ها نقش بزرگی را بر عهده دارد.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده ۱
مقدمه ۲
فصل اول : کلیات پژوهش
۱-۱- خاک چیست ۴
۱-۲- خصوصیات فیزیکی، شیمیائی و بیولوژیکی خاک ۴
۱-۳- مواد تشکیل دهنده خاکها ۶
۱-۴- تقسیمبندی خاکها از لحاظ سنگهای تشکیل دهنده ۷
۱-۵- نیمرخ عمومی خاکها ۸
۱-۶- عوامل موثر در تشکیل خاک ۹
۱-۷- تناوب زراعی چیست ۱۰
۱-۷-۱- هدف و روش ها ۱۱
۱-۷-۲- انتخاب محصولات ۱۲
۱-۸- اصول آیش بندی وتناوب زراعی ۱۵
۱-۹- اهداف تناوب زراعی ۲۰
فصل دوم : مواد و روش ها
فصل سوم : یافته ها
۳-۱- تناوب زراعی ۲۴
۳-۱-۱- فواید تناوب زراعی ۲۵
۳-۱-۲- جداول تناوب زراعی و چگونگی تنظیم آن ۲۵
۳-۱-۲-۱- جدول تناوب زراعی چیست ۲۶
۳-۱-۳- چگونگی ارائه تناوب زراعي در کشاورزی ارگانیک ۲۹
۳-۱-۴- چرا تناوب زراعي ۲۹
۳-۱-۵- عوامل دخیل در تناوب زراعی ۳۰
۳-۱-۶- نقش لگوم ها در تناوب زراعی ۳۰
۳-۱-۷- تناوب غلات با لگومها در دیم کاری ۳۱
۳-۱-۸- محسنات و مزایای استفاده از لگومها در تناوب دیم ۳۲
۳-۱-۹- نقش تناوب در پویایی جوامع علفهای هرز ۳۲
۳-۱-۱۰- اهمیت کشت گیاهان علوفه ای در تناوب های زراعی ۴۰
۳-۱-۱۱- اصول تناوب ۴۱
۳-۱-۱۲- انواع تناوب در مناطق مختلف اکولوژیکی ۴۱
۳-۱-۱۳- نقش بقولات در تناوب زراعي بر عملكرد محصول و كاهش آفات و بيماريها ۴۵
۳-۱-۱۴- نقش تناوب های کشت در زراعت ۵۰
۳-۲- سیستم لی فارمینگ ۵۱
۳-۲-۱- تاریخچه لی فارمینگ ۵۲
۳-۲-۲- فواید ویژه سیستم لی فارمینگ ۵۲
۳-۲-۳- نگاهی به تجربیات کشور استرالیا در اجرای سیستم لی فارمینگ ۵۳
۳-۲-۴- مزایای لی فارمینگ بر سایر تناوبهای زراعی ۵۴
۳-۲-۵- نقش اثرات آیش و مقایسه آن با سیستم لی فارمینگ ۵۸
۳-۲-۶- آیش و حاصلخیزی خاک ۵۹
۳-۲-۷- فواید استفاده از یونجه های یکساله در سیستم لی فارمینگ ۶۲
۳-۲-۸- چگونگی اعمال تناوب در یونجه ها وشبدرها ۶۲
۳-۲-۹- اهمیت سیستم لی فارمینگ در ایران ۶۳
فصل چهارم:بحث، نتیجه گیری، پیشنهادات
۴-۱- نتيجه گيري ۶۵
۴-۲- پیشنهادات ۶۷
منابع ۶۸